Головне

Платіні на НСК "Олімпійському" вразила кількість людей і техніки

08.04.2010 19:35 230 0

Під час інспекції реконструкції НСК "Олімпійського" президент УЄФА Мішель Платіні був здивований великою кількістю людей та техніки на об`єкті.

Про це розповів головний інженер АТ "Холдингова компанія "Київміськбуд" (Київ), що виступає генеральним підрядником реконструкції стадіону" Олександр Галицький, якого цитує "Інтерфакс".

"Мішель Платіні вже ознайомився з ходом реконструкції стадіону. Він був вражений тим, що сьогодні побачив - це велику кількість працівників на стадіоні, велика кількість виконаних робіт, темпи будівництва, техніки", - сказав він.

Галицький відзначив, що в ході першого візиту на стадіон приблизно рік тому Платіні побачив роботи з розбирання старих споруджень і конструкцій.

"Якщо в 2009 році президент УЄФА зустрічався з будівельниками НСК "Олімпійський" і сказав, що ми поки займаємося демонтажем стадіону, то сьогодні він побачив уже нову Vip-Зону на місці, де тоді проводився демонтаж.

Це відбулося за 12 місяців. Сьогодні ми вийшли із землі, облаштували фундамент, підняли два поверхи й працюємо над третім поверхом", - сказав головний інженер "Київміськбуду".

Коментарі ()