Головне

В Азарова знайшли 26 мільярдів на Євро

07.04.2010 16:40 248 0

У 2010 році Уряд виділить на підготовку до Євро 26 мільярдів гривень.

Про це заявив віце-прем'єр-міністр України Борис Колесніков, повідомляє прес-служба Кабміну.

Нагадаємо, Колесніков здійснив низку робочих поїздок до українських міст, які прийматимуть Євро.

"Якщо фінансувати усі роботи вчасно і працювати з визначеними строками - усі об'єкти будуть готові", - підкреслив віце-прем'єр-міністр.

Загалом Уряд України планує виділити у 2010 році з Державного бюджету України на підготовку об'єктів інфраструктури до чемпіонату у 2010 році 26 млрд. гривень.

"Будівництво кожного об'єкта буде ретельно контролюватися, кожні два тижні будуть проводитися перевірки виконання урядових рішень", - зазначив Колесніков.

За результатами інспекційного огляду об'єктів будівництва, які викликають занепокоєння, віце-прем'єр-міністр відзначив Національний спортивний комплекс "Олімпійський", стадіон та аеропорт у Львові, а також будівництво термінального комплексу Донецького аеропорту.

"Відставання від графіка реконструкції НСК "Олімпійський" мають бути ліквідовані до 1 вересня 2010 року", - заявив Борис Колесніков після ознайомлення із будівництвом.
З метою надолуження відставання від графіка реконструкції стадіону, на якому відбудеться фінальний матч турніру, було прийнято рішення про виділення 200 млн. гривень з державного бюджету.

Значна увага приділяється розвитку транспортної інфраструктури приймаючих міст, зокрема аеропортів. На будівництво повітряних воріт Донецька і Львова з державного бюджету у цьому році вже виділено 188,8 млн. та 30 млн. гривень відповідно.

Коментарі ()