Головне

Суркіс: Якщо Платіні усміхається, це добра ознака

07.04.2010 15:30 233 0

Нова українська влада здатна забезпечити фінансування і динамічну підготовку інфраструктури до Євро-2012 у всіх містах і Києві зокрема.

У цьому переконаний президент ФФУ Григорій Суркіс, повідомляє zaxid.net.

Він зазначив, що, хоча роботи з підготовки Львова до Євро-2012 ще багато, він упевнений, що нова команда зробить усе потрібне для того, щоб в найкоротші терміни додати оптимізму УЄФА.

"Я давно знаю Мішеля Платіні. Якщо він усміхається, це добра ознака", - зазначив Григорій Суркіс під час брифінгу щодо візиту делегації УЄФА до Львова 7 квітня.

Григорій Суркіс також наголосив, що Євро-2012 є серед пріоритетів України, про які говорив президент України Віктор Янукович.

"Серед основних завдань, про які говорив президент України, є зближення з ЄС, побудова нових стосунків з Росією та Євро-2012. Нова влада здатна забезпечити фінансування і динамічну підготовку інфраструктури у всіх містах і Києві зокрема.

Відставання у графіках з будівництва злітно-посадкової смуги аеропорту, стадіону наздоженуть. Все увійде в графік. Ми мали сувору зиму. Стояло питання фінансування і генпідрядника, який підійшов до будівництва стадіону, не врахувавши всіх питань безпеки. Я переконаний, що Львів, Україна належно підготується", - додав Суркіс.

Коментарі ()