Головне

Львівським туризмом займуться науковці

07.04.2010 14:10 375 0
14 квітня у Львові в Інституті економіки та туризму відбудеться науково-практична конференція "Туризм і рекреація: стратегія розвитку напередодні Євро-2012".

Як повідомила zaxid.net керівник наукового відділу Львівського інституту економіки та туризму Світлана Муравська, викладачі навчальних закладів та практичні організатори туристичного бізнесу Західного регіону зосередять свою увагу на актуальних проблемах індустрії в контексті підготовки країни до чемпіонату Європи з футболу.

До участі в конференції направили своїх делегатів Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, Київський національний торговельно-економічний університет, Львівський національний університет ім. І.Франка, Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, Тернопільський національний педагогічного університету ім. Володимира Гнатюка.

Доповіді на пленарному та секційному засіданнях розглядатимуть проблеми підготовки фахівців у галузі туризму, шляхи використання рекреаційно-туристичного потенціалу регіонів України та пріоритетні напрямки розвитку туризму в Україні під лейтмотивом Євро-2012.

Коментарі ()