Головне

Каллен порадив Суркісу і Колеснікову працювати разом

02.04.2010 16:48 340 0

УЄФА задоволений першими кроками нової української влади у підготовці до Євро-2012. 

Про це заявив операційний директор УЄФА Євро-2012 Мартін Каллен під час робочої зустрічі з віце-прем'єром Борисом Колесніковим та президентом ФФУ Григорієм Суркісом, повідомляє прес-служба місцевого оргкомітету.

"Перед Україною стоять амбітні завдання, впоратися з якими можна лише спільними зусиллями", - заявив Каллен.

У контексті обговорення майбутнього візиту в Україну президента УЄФА Мішеля Платіні, Каллен із задоволенням сприйняв інформацію заступника глави уряду про перші кроки новосформованої української влади, спрямовані на суттєву активізацію процесу створення інфраструктури.

Він також відзначив злагодженість дій всіх учасників процесу підготовки турніру, як важливу запоруку успішної реалізації проекту.

Представник Союзу європейських футбольних асоціацій висловив сподівання, що нові, енергійні підходи керівництва України до питання підготовки Євро-2012 уже найближчим часом матеріалізуються у відчутний прогрес у підготовці інфраструктури країни.

В зустрічі також взяли участь директор турніру в Україні Маркіян Лубківський та голова координаційного бюро з підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу Євро-2012 Володимир Ковалевський.

Коментарі ()