Головне

В України немає шансів на Волосожар

02.04.2010 12:41 346 0

В України немає шансів, щоб Тетяна Волосожар продовжила за неї виступати

Про це заявив олімпійський чемпіон Віктор Петренко в інтерв'ю Укрінформ.

"Не хочеться про це говорити, але ви самі запитали...Ви знаєте, що партнер /тепер уже колишній/ Тетяни - Станіслав Морозов раніше виступав з Альоною Савченко. Пара, яку тренувала Галина Кухар, розпалася. І де тепер Савченко? На п'єдесталах чемпіонатів світу та Європи, проте лаври дістаються Німеччині, за яку вона виступає", - нагадав він.

"Тепер ситуація повторюється. Волосожар і Морозов, які тренувалися у цього ж фахівця, перейшли до німецького тренера Інго Штойєра, але, на мій погляд, запізно. Якби це було зроблено раніше, то, гадаю, вони могли б виступити на Олімпіаді успішніше. Тепер Морозов залишає лід, а Волосожар росіяни запропонували підшукати гідного партнера, і вона погодилася. Я запитав Тетяну, чи є хоч якась надія, що вона все ж віднайде шанс виступати за Україну? Відповідь була: ні", - заявив Петренко.

"Я її розумію. Коли у ФФК панує такий безлад, а дії цієї організації направлені проти спортсменів та тренерів, то за таку федерацію виступати не хочеться. Ми втрачаємо спортсменів і тренерів, які продовжують виїжджати з України", - додав він.

Коментарі ()