Головне

Платіні побачив фото львівського стадіону і нагадав, коли стартує Євро

26.03.2010 10:19 252 0

По завершенні конгресу УЄФА в Ізраїлі президент УЄФА Мішель Платіні заявив про те, що 5 або 6 квітня він знову вирушить до України, щоб на місці ознайомитися з підготовкою до Євро-2012.

Про це повідомляє "Спорт-Экспресс в Украине".

"Хочу познайомитися з новим керівництвом України. Крім того, я бачив знімки львівського стадіону й буду змушений нагадати, що чемпіонат Європи повинен відбутися в 2012 році, а не в 2014, - заявив Платіні відразу після підсумкової прес-конференції конгресу УЄФА.

"Розумію: політична ситуація в країні змінилася. Хоча усе ще не виключаю, що необхідно буде прикласти зусилля, надавити, де треба, а можливо, і стукнути кулаком по столу. У свій час УЄФА вже дала зрозуміти, що без стадіону в Києві неможливо проводити чемпіонат Європи в Україні. І сьогодні в нас є впевненість, що в українській столиці справи покращаться".

У ході конгресу, до речі, Платіні прямо звернувся до президента Федерації футболу України Григорія Суркіса і його польського колеги Гжегожа Лято зі словами: "Ми виходимо на фінішну пряму й віримо у вас. Однак пам`ятайте: через 27 місяців очі всього світу будуть дивитися на Україну й Польщу. Так що не знімайте ногу з педалі!

Коментарі ()