Головне

У Києві створена робоча група міст-господарів Євро-2012

22.03.2010 18:36 105 0
17-18 березня у Києві відбулася установча зустріч робочої групи представників приймаючих міст.

Захід був організований спільними зусиллями Міністерства економіки, Київської міської держадміністрації та GTZ, в рамках продовження співпраці між Україною та Урядом Німеччини щодо підготовки до проведення Євро-2012.

Результатом цієї першої, установчої зустрічі стало створення Робочої групи приймаючих міст, члени якої будуть зустрічатись на регулярній основі.

Перед представниками Києва, Львова, Харкова та Донецька стоїть мета виробити спільні підходи до скорішого та ефективнішого подолання викликів, що стоять перед їх містами, налагодити інтенсивний діалог та ефективну співпрацю у підготовці до чемпіонату.

Федеральне міністерство економічного співробітництва Німеччини (BMZ) підтримує підготовку до Євро-2012 через надання  консультативної допомоги українським організаторам у сферах фан-менеджменту, експлуатації стадіонів, роботи аеропортів і транспортного менеджменту, а також із правових питань.

Від імені Федерального уряду Німеччини GTZ мобілізує німецьких експертів і сприяє налагодженню контактів та спілкуванню між українськими й німецькими фахівцями, повідомляє euro2012.ukrinform.ua.

Коментарі ()