Головне

У "Борисполі" завершили монтаж терміналу "F"

19.03.2010 11:03 477 0
У Міжнародному аеропорту "Бориспіль" завершено монтаж будівлі терміналу "F" з легких конструкцій в рамках підготовки до футбольного чемпіонату Євро-2012.

Про це повідомляє інформаційний центр "Україна - 2012" із посиланням на прес-службу летовища.

Зокрема, ведуться будівельні роботи на всіх пускових комплексах терміналу "В". У терміналі "F" влаштовуються внутрішні та зовнішні інженерні мережі, здійснено усі пусконалагоджувальні роботи на трансформаторній підстанції та активно продовжується постачання необхідного обладнання.

Що стосується будівництва нового пасажирського терміналу "D", то в зонах південної та північної частини пасажирської галереї завершені роботи з влаштування пальових фундаментів, бетонування ростверків та фундаментної плити. Також розпочато встановлення опалубки для влаштування плити перекриття другого поверху. Завершено бетонування стін та плити перекриття технологічного туннелю, продовжується бетонування колон та стін.

Крім того, на будівельному майданчику продовжують влаштовувати палі, фундамент та стіни технологічного тунелю. Наразі влаштовано 2 825 паль та 120 колон.

Нагадаємо, що Міжнародний аеропорт "Бориспіль" на час проведення Євро-2012 в Україні щоденно обслуговуватиме близько 41 500 пасажирів. Нинішня пропускна здатність головних повітряних воріт України не в змозі прийняти таку кількість людей. Однак, враховуючи постійний ріст попиту на авіаперевезення, керівництво аеропорту вже давно готувалось до збільшення його потужностей. Звичайно 2012 рік стане піковим, але і до, і після нього кількість пасажирів лише зростатиме.  Пропускна здатність аеропорту в 2012р. становитиме 5 800 пас/год на приліт та 5 350 пас/год на відліт. Тож, враховуючи, що за розрахунками УЕФА піковий трафік аеропорту сягатиме трохи менше 5 000 пас/год, аеропорт зможе забезпечити обслуговування зазначеної кількості пасажирів.

Коментарі ()