Головне

На Кубок Дерюгіних приїдуть спортсменки з 29 країн

17.03.2010 16:30 421 0

XVIII Міжнародні змагання Гран-Прі з художньої гімнастики Кубок Ірини Дерюгіної пройде 20 - 21 березня 2010 року в київському Палаці спорту.

У турныры візьмуть участь кращі спортсменки з 29 країн, повідомляє прес-служба Міністерства молоді і спорту.

Як повідомила Ірина Дерюгіна, старт у Києві стане важливим відправним пунктом з підготовки наших гімнасток до чемпіонату Європи, який пройде 13 -14 квітня в Бремені (Німеччина).

До складу української збірної з художньої гімнастики увійдуть: Аліна Максименко (учасниця Олімпійських ігор, переможниця та призер міжнародних турнірів, бронзовий призер турніру Гран-Прі-2009), а також призери чемпіонату Європи серед юніорів Ганна Різатдінова, Вікторія Мазур, Валерія Шурхал та Тетяна Загородня. Олена Дмитраш  буде змагатись в групових вправах і в особистій програмі.

В перший день турніру відбудуться змагання серед юніорів та кваліфікаційні змагання Гран-Прі. На другий день турніру пройдуть фінали у вправах зі скакалкою, обручем, м'ячем та стрічкою.

Серія Гран-Прі складається з семи великих турнірів, які проходять протягом року. В цьому році етап серії Гран-Прі вже відбувся у Москві (РФ). На черзі - Київ, Тьє (Франція), Марбелья (Іспанія), Інсбрук (Австрія), Берлін (Німеччина) та Брно (Чехія). По закінченню всіх турнірів будуть визначені кращі гімнастки за підсумками року.

Коментарі ()