Головне

У Львові викрили шахраїв, що розкрадали гроші на Євро-2012

13.03.2010 09:13 135 0
9 березня цього року прокуратурою Залізничного району Львова порушено кримінальну справу за фактом розтрати в особливо великих розмірах службовими особами майна і бюджетних коштів, виділених на підготовку міста до Євро-2012.

Про це повідомляє ЗІК із посиланням на МВС України у Львівській області.

Шахраї з метою отримання відшкодування коштів з державного бюджету за викуп об'єктів приватної власності, що розміщені на земельній ділянці, виділеній для будівництва нового аеровокзалу (терміналу), підробили документи про власність на землю.

Як встановило розслідування, 10 квітня 2008 року був складений фіктивний договір купівлі-продажу нерухомого майна про те, що будівлі, які розташовані у Львові на вул. Любінській, 168 "в", перейшли на праві власності до ТзОВ, що не відповідає дійсності.

У подальшому, службові особи звернулись із заявою про виготовлення технічної документації і дублікату реєстраційного посвідчення на будівлі товариства та видати витяг з реєстру прав власності для відчуження будівель в цілому, подавши при цьому вищевказаний договір купівлі-продажу нерухомого майна.

Проведеним почеркознавчим дослідженням встановлено, що підписи службових осіб під оригіналом договору купівлі-продажу нерухомого майна є підробленими.

Розслідування кримінальної справи проводить прокуратура Залізничного району м. Львова, оперативне супроводження забезпечує відділ боротьби з ОГ і ЗО економічної спрямованості УБОЗ ГУМВС України у Львівській області.

Коментарі ()