Головне

Будівництво стадіону до Євро-2012 у Львові знову зупинилося

10.03.2010 23:45 475 0

Стадіон до Євро-2012 у Львові знову припинили будувати.

Про це заявляє компанія "Азовінтекс", яка є генпідрядником з будівництва львівського стадіону.

Виконувач обов'язків директора Львівського комунального підприємства "Дирекція з будівництва стадіону у Львові" Роман Черкас ухвалив рішення, яким знову припинено будівництво львівського стадіону до Євро-2012.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби ТОВ проектно-будівельне підприємство "Азовінтекс", пише УНІАН.

"З цього приводу проектно-будівельне підприємство "Азовінтекс" вимушено заявити, що подібні неконструктивні дії з боку керівництва замовника будівництва і керівництва міста Львова не тільки блокують ведення робіт, а й ставлять під загрозу подальшу участь міста у проведенні чемпіонату Європи з футболу Євро-2012, що є неприпустимим", - йдеться у повідомленні.

Прес-служба компанії зазначає, що з першого дня своєї роботи у Львові компанія "Азовінтекс" робила все можливе для успішної реалізації важливого національного проекту: в короткий термін перебазувала сучасну будівельну техніку, відкрила у місті філію, у тому числі і для залучення місцевих працівників, відволікла в період кризи значні технічні ресурси і кошти для виконання будівництва.

"Усе це не в останню чергу дало можливість Львову отримати позитивне рішення щодо участі у Євро-2012", - зазначається у повідомленні.

Також "Азовінтекс" наголошує, що "всі проблеми, які з першого дня мають будівельники на львівському стадіоні, пов'язані з неякісним Проектом, придбаним замовником у австрійської компанії "Альпіне Бау ГмбХ".

"Але замовник замість вирішення першочергової проблеми, а саме усунення недоліків у так званому Проекті будівництва стадіону шляхом його перезатвердження, знову і знову витрачає свої сили на "боротьбу" з Генпідрядником", - вказує прес-служба, зазначаючи, що такі дії в "Азовінтексі" не розуміють.

Компанія "Азовінтекс" також звернулася до влади Львова для надання об'єктивної оцінки останнім діям замовника і термінового розблокування будівництва стадіону.

Коментарі ()