Головне

Павленко хоче знати, на що пішов 21 мільйон гривень для олімпійців

09.03.2010 16:55 122 0

Виконуючий обов'язки міністра у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко затвердив склад комісії з аналізу результатів участі української збірної на зимових Олімпійських іграх у Ванкувері (Канада).

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства у справах сім'ї, молоді та спорту. Павленко підписав відповідний наказ, згідно з яким комісія розгляне звіти тренерського складу збірної.

При цьому, згідно з наказом, 13 березня представити свій звіт повинні тренери з шорт-треку, лижного двоєборства і стрибків з трампліну, 15 березня - з гірськолижного спорту та сноуборду, 16 березня - з санного спорту, 17 березня - з фрістайлу, 18 березня - з фігурного катання, 19 березня - з лижних гонок та 1 квітня - з біатлону.

Крім цього, Павленко доручив Державному науково-дослідному інституту з фізичної культури і спорту та Науково-дослідному інституту при Національному університеті фізичного виховання та спорту спільно з науковими групами здійснити аналіз участі українських спортсменів у цих іграх.

Нагадаємо, минулого року на підготовку українських олімпійців було виділено 21 млн гривень.

gazeta.ua

Коментарі ()