Головне

Дворазова олімпійська чемпіонка: З нами поводяться гірше, ніж зі свинями

23.02.2010 09:15 226 0

Дворазова чемпіонка Олімпіади у Ванкувері біатлоністка Магдалена Нойнер виступила з жорсткою критикою допінг-служби.

"З людьми поводяться гірше, ніж зі свинями, яких ведуть на забій. Тільки приходиш до фінішу, а там тебе оточують чотири-п'ять чоловік, які смикають тебе в різні боки. Навіть до крику доходить. По-моєму, це нестерпно. Важко радіти, коли тебе за руку тягнуть вліво-вправо", - обурюється німкеня.

"Це дуже сильно псує настрій. Навіть переодягнутися нормально не можна. Людина приходить до фінішу, хоче поміняти одяг - і не зустрічає розуміння. На жаль, люди тут негнучкі, вони тільки дотримуються своїх правил і зовсім забувають про спортсменів", - пояснила Нойнер.

"Практично неможливо насолодитися моментом, коли отримуєш золоту медаль. Я вважаю нестерпною їх неповагу до спортсменів", - підбила підсумок біатлоністка.

"Я вважаю, що приходити брати допінг о 6.00 перед гонкою ненормально. Це ж не 37-й рік в СРСР, врешті-решт!", - обурився головний тренер російської лижної збірної Юрій Чарковський.

Він вважає, що настільки нетрадиційний час підйому міг вибити спортсменів з колії. У підсумку російські лижники невдало стартували на канадській Олімпіаді.

Додамо, що Міжнародний олімпійський комітет намітив провести за час Ігор 2 тисячі допінгових перевірок, що є рекордним показником для зимових Олімпіад.

ТСН

Коментарі ()