Головне

Мер Львова знову заявив, що трохи більше ніж за рік побудує стадіон

17.02.2010 12:49 408 0

25 лютого на будівельному майданчику львівського стадіону, який у 2012 році прийматиме матчі Євро-2012, розпочнуться роботи з будівництва монолітних балок посадових рядів. Таке рішення було прийняте в ході другого засідання міжвідомчої робочої групи з питань будівництва футбольної арени у Львові.

Про це повідомляє прес-служба львівської міської ради.

Як зазначив львівський міський голова Андрій Садовий, за умови початку повномасштабних робіт 25 лютого, зі стадіону у Львові буде знято ризик його невчасної здачі. "Будівництво однозначно вдасться завершити у липні 2011 року" - наголосив міський голова.

"Протягом усього зимового періоду на стадіоні тривали роботи та жодного дня не припинялися. Однак, якщо раніше будівництво велося послідовно на кожній зі сторін стадіону, то від 25 лютого роботи проводитимуться одночасно по всьому периметру", - відзначив в.о. директора з будівництва стадіону Роман Черкас.

За його словами, якщо раніше роботи проводилися послідовно на кожній зі сторін стадіону, то від 25 лютого роботи вестимуться одночасно по всьому периметру.

Чергове засідання міжвідомчої робочої групи з питань будівництва стадіону у Львові відбудеться 26 лютого на будівельному майданчику стадіону.

Коментарі ()