Головне

У Новобіличах розстріляли голову Федерації фехтування Києва

17.02.2010 12:25 432 0
Бізнесменом, якого обстріляли у вівторок зранку на масиві Новобіличі, виявився 44-річний житель Коцюбинського, голова Федерації фехтування Києва, керівник корпорації "Акант" (займається техоснащенням банків) та представник Ради інвесторів по забудові столичного Рибальського півострова Олег Голованчук.

Нині столична міліція відпрацьовує версію бізнесових розборок, пише "Сегодня" з посиланням на  прес-офіцера Святошинского райуправління міліції Тетяну Малишеву.

"Невідомі обстріляли автомобіль підприємця. Він госпіталізований з пораненнями", - сказала Малишева, додавши, що "Мерседес" Голованчука з номером "1111" зрешетили 10 кулями, а сніг навколо джипа був залитий кров'ю.

За попередньою версією слідства, зловмисник, очевидно, стріляв з автомата і зник на своєму авто (по деякими даними, чорному "БМВ") за заметом.

Нині потерпілий - у реанімації, відзначає видання.

За словами Анатолія Голованчука, брата пораненого, Олег дійсно займається бізнесом і благодійністю, але хто і чому зробив такий злочин -  для родини таємниця.

"Можливо, він щось знав, і комусь було потрібно так з ним вчинити. Йому ніхто не погрожував напередодні, не було ніяких дивних телефонних дзвінків", - сказав Анатолій.

За словами лікарів, станом на вечір вівторка, стан бізнесмена був дуже важким, адже йому прострелили і ногу, і бік.

Колега постраждалого - архітектор Георгій Куровський - також не знає, що могло стати причиною замаху на бізнесмена.

"Може, через бізнес, але, наприклад, у питаннях з забудовою Рибальського півострова конфліктів не було", - сказав Куровський.

Українська Правда. Київ

Коментарі ()