Головне

У Ванкувері відкрився Український дім

12.02.2010 12:56 362 0

У столиці ХХІ "білої" Олімпіади відкрив свої двері Український дім.

Заснований завдяки спільним зусиллям НОК, української діаспори та Посольства України в Канаді, Український дім у Ванкувері щодня протягом Олімпійських ігор зустрічатиме почесних гостей і всіх, хто бажає підтримати й укріпити дух національної української збірної, інформує сайт НОК.

Тут відбуватимуться зустрічі з вітчизняними спортсменами та тренерами, культурно-мистецькі заходи, а 15 лютого буде проведений традиційний для Олімпійських ігор офіційний прийом від імені України.

Український дім буде відкритий для відвідування, тож кожен із вболівальників зможе прийти сюди, щоб подивитися трансляцію Олімпійських ігор, обмінятися сувенірами, дізнатися про життя й культуру української діаспори в Канаді та скуштувати українських вареників.

"Одна з головних ідей Олімпійського руху - об'єднати людей всього світу, сприяти поширенню дружніх стосунків між ними. Завдяки Українському дому, канадські та українські вболівальники синьо-жовтої збірної стануть ближчими один до одного. Вірю, всі ми ще не раз зберемося тут, щоб разом порадуватися успіхам наших атлетів", - зазначив президент НОК Сергій Бубка.

Коментарі ()