Головне

Захаров: Збірна України гратиме, як "Детройт Ред Вінгс"

08.02.2010 21:00 114 0

11-13 лютого збірна України з хокею зіграє на турнірі в Італії. 

Суперниками українців стануть команди Італії, Франції та Австрії. Всі кошти підуть на допомогу жертвам землетрусу на Гаїті, пише gazeta.ua.

Для українців цей турнір стане етапом підготовки до чемпіонату світу, який відбудеться 18-26 квітня у голландському Тілбурзі. Команда поїде в Італію без головного тренера. Михайло Захаров повезе збірну Білорусі на Олімпіаду-2010.

Зараз наставник взагалі працює на три фронти, одночасно тренуючи три команди – мінську “Юність”, збірні України та Білорусі.

"Дуже важко працювати на три фронти. Намагаюсь правильно розподілити свій час. Якби у мене не склалося зі збірною Білорусі, українці від цього не постраждають", - каже Захаров.

"Зараз для мене команда номер один - “Юність”, з 8 лютого – Білорусь, а коли буде чемпіонат світу, то пріоритетом будуть українці. У мене є дуже багато інформації по збірній України. 

Я підтримую постійний зв'язок з керівництвом федерації, колишніми наставниками, гравцями. Мені допомагають Щелбанов, Степанищев і Шундров. Я вважаю, що має бути три помічники, які реалізовують стратегію головного тренера", - говорить керманич. 

Захаров зазначив, що збірна України під його керівництвом гратиме від оборони.

"Так грає мінська “Юність”, пітерський СКА, ярославський “Локомотив”, “Детройт Ред Вінгс” і збірна Білорусі. В матчі з “Соколом” ми не пропустили жодної контратаки. Центральний нападаючий зміщується вліво і виходить своєрідний “ромб”, - розкрив тактичні задуми Захаров.

А на турнірі в Італії тренер прагне лише перемоги.

"Перше місце. У мене не буває інших завдань, окрім максимальних. Команду повезе мій тренер, який знає як керувати", - запевнив наставник. 

Коментарі ()