Головне

Перший національний покаже біатлон, фігурне катання, хокей та лижні перегони

31.01.2010 10:52 156 0
Перший національний у прямому ефірі покаже змагання з біатлону, фігурного катання, хокею та лижних перегонів XXI зимових Олімпійських ігор у Ванкувері.

Окрім цього, за словами директора творчого об'єднання "Спорт" НТКУ Олени Степаніщевої, двічі на день на каналі виходитимуть 20-хвилинні щоденники Олімпіади.

Нагадаємо, кабінет міністрів вирішив виділити на забезпечення трансляцій Олімпійських ігор 14 млн гривень. Олена Степаніщева повідомила, що ця сума включає ціну телевізійних прав, оплату послуг технічних каналів, за якими подаватиметься відеокартинка, та відрядження. Загалом у Ванкувері працюватиме 10 кореспондентів та 7 коментаторів.

Олена Степаніщева зазначила, що угоди з іншими ефірними каналами щодо надання відео з Олімпіади поки що не фіналізовані.

"Чомусь канали запізно почали звертатись. Точно ведуться переговори з "1+1". Але, звичайно, якщо зійдуться інтереси з бажаючими придбати новинний доступ (тричі на день по 2 хвилини), ми його надаватимемо", - додала вона. Також Степаніщева повідомила, що цього разу жоден український канал не виявив бажання придбати у НТКУ субліцензію на трансляцію ігор.

Відповідно до дослідження, проведеного Viasat серед своїх абонентів, найпопулярнішими зимовими видами спорту на сьогодні є хокей, біатлон, фігурне катання, лижні перегони.

Телекритика

Коментарі ()