Головне

Легчанов: Клас Італії вищий за Україну, але перемагає той, хто більше цього хоче

22.01.2010 14:50 271 0

У стартовому матчі першості Європи з футзалу збірна України продемонструвала лише 70 відсотків своїх можливостей.

Про це заявив гравець синьо-жовтої дружини Валерій Легчанов, автор одного з голів у ворота бельгійців, в інтерв'ю сайту УЄФА.

"З одного боку, ми вирішили завдання виходу в плей-офф, а з іншого, не зуміли перемогти бельгійців з таким рахунком, який би дозволив зіграти з Італією внічию. Можливо, позначилося хвилювання. А, крім того, не хотіли квапити події. Зараз футзал більше став схожий на гру в шахи. Хто першим забиває гол, тут же перебудовується, і зламати оборону такої команди стає дуже важко

Думаю, сьогодні ми показали 70 відсотків від того, що можемо. Та й не можна кожен матч проводити на максимумі, оскільки в цьому випадку сил може не вистачити надалі", - розповів Валерій.

У наступному матчі 23 січня українці поміряються силами з італійцями. На думку Легчанова, це значно серйозніший суперник.

"Класом ця команда, мабуть, вища за нас. Але в футзалі перемагає той, хто більше цього хоче. Головне - правильно підготуватися. Ми бачили перевірочну гру проти Румунії. Тут Італія показала максимум 50 відсотків від своїх можливостей. Збірна показує прагматичну гру, всі хлопці тактично дуже підковані, сильні в єдиноборствах", - додав Валерій.

Коментарі ()