Головне

Вроцлав змінить підрядника на стадіон

30.12.2009 14:30 465 0
Міська влада Вроцлава розірвала угоду з компанією Mostostal, яка з квітня споруджує стадіон для проведення матчів Євро-2012.

Про це заявив мер Вроцлава Рафал Дуткевич. Причина розірвання угоди - більш ніж 4-місячне відставання від графіків виконання робіт, повідомляє УНІАН.

В той же час мер Вроцлава завірив, що розірвання контракту не загрожує своєчасному введенню стадіону в експлуатацію. "Фірма Mostostal Warszawa не зможе виконати будівництво в певний час... у зв'язку з цим я вирішив розірвати договір", - сказав він.

Дуткевич проінформував про розірвання контракту УЄФА, Міністерство спорту і керівництво Польського футбольного союзу (PZPN), зазначивши, що міська влада планує вибрати нового підрядника будівництва стадіону до кінця січня 2010 року.

"Ми переконані, що за два-три тижні, укладаючи договір, введемо нову фірму на будівельний майданчик. Хочемо завершити будівництво стадіону навесні 2011 року, - сказав він. - Будівництву нічого не загрожує, але щоб бути впевненими, що так і є, ми повинні були попрощатися з Mostostal".

Коментарі ()