Головне

Дяченко: Крушельницький часто спілкується українською

28.12.2009 09:36 118 0
Канадський хокейний тренер з українським корінням Майк Крушельницький часто послуговується українською мовою.

Про це заявив нападник збірної України та київського "Сокола" Юрій Дяченко, який встиг пограти під керівництвом канадця в російському "Вітязі".

"Нормальний, не зарозумілий чоловік. Я б навіть назвав Крушельницького дуже позитивною людиною. Особливо запам'яталося його тренерське бажання постійно підбадьорювати гравців, навіть якщо хокеїст явно помилився на льоду. Пам'ятаю, Майк часто повторював: "Ти не винен! Це не твоя, а моя помилка!" - розповів хокеїст про претендента на посаду тренера збірної України.

За словами Дяченка, він не пробував спілкуватися з тренером українською мовою.

"Ні, тільки англійською. Хоча, чув, він нерідко спілкується мовою предків, які в нього з України", - додав спортсмен.

Дяченко також розповів, що не має фаворита серед білоруса Міхаіла Захарова (який зараз очолює нашу збірну) та канадця Майка Крушельницького.

"У мене немає фаворита. А правда, що Крушельницький приїжджав з особистим візитом до Києва? А то розмови є, але ніхто з наших хокеїстів Майка в Києві не зустрічав. З мого боку некоректно обговорювати тему головного тренера, якого призначає ФХУ. Справа хокеїстів - грати і виконувати тренерську установку. Надто, із Захаровим я не знайомий і раніше ніколи не виступав під його керівництвом", - додав хокеїст у коментарі сайту "Сокола".

Коментарі ()