Головне

Юрчишин: Львів буквально живе футболом

28.12.2009 20:27 429 0

Львів гідно проведе чемпіонат Європи-2012, адже зараз у місті відбувається багато позитивних змін.

Таку думку висловив спортивний директор ФК "Карпати" Степан Юрчишин в інтерв'ю "Спорт-Экспресс в Украине".

"Львів сьогодні буквально живе футболом. З кожним днем в ньому все виразніше відчувається наближення довгоочікуваного спортивного свята. Після того, як місто отримало офіційне підтвердження на роль одного з організаторів чемпіонату, робота в ньому закипіла щосили", - каже Юрчишин. 

"Вже зараз сотні тисяч городян мають можливість бачити, як змінюються львівські вулиці. Міські служби ремонтують проїжджу частину - як у центрі, так і в інших районах. Поступово змінюються й дороги, які є важливими транспортними магістралями Львівської області. Влітку 2012 року на них ляже чимале навантаження, коли в Україну потягнеться величезний потік уболівальників з Європи. 

У цьому плані Львів - ідеальна кандидатура для проведення континентальної першості. На відміну від інших міст країни, його територіальне розташування найбільш зручне для багатьох країн, які межують з Україною - Словаччиною, Угорщиною, Румунією. Найбільшу ж перевагу має наш давній історичний сусід і партнер з проведення Євро-2012 - Польща, до якої від Львова рукою подати. 

З кожним роком Львів перетворюється, стає красивішим. За два з половиною роки, що залишилися до старту Євро-2012 , він, впевнений, стане ще краще. Зростуть і спортивні об'єкти, будівництво яких вже ведеться. Головним із них є новий стадіон, на якому будуть проходити матчі європейської першості. А в тому, що в місті вміють будувати якісно і здавати об'єкти вчасно, львів'яни довели десять років тому, коли в авральному порядку провели генеральну реконструкцію головної арени - стадіону "Україна".

 

Коментарі ()