Головне

Визначилися найкращі спортсмени і команди Львівщини 2009

22.12.2009 19:11 308 0
Львівський важкоатлет Ігор Шимечко, чемпіон Європи та бронзовий призер першості світу, став найкращим спортсменом Львівщини 2009 року за версією спортивних журналістів.

Другу сходинку посів чемпіон Європи з вільної боротьби Андрій Стаднік, третьою стала бронзова призерка чемпіонату світу з фехтування Анфіса Почкалова, інформує zaxid.net.

Серед молоді перше місце дісталось чемпіонці світу серед юніорів та бронзовій призерці юніорського чемпіонату Європи борчині Юлії Благині.

Друге місце посів чемпіон Європи з кульової стрільби Ігор Мацкевич, третє - переможець фіналу кубка Європи зі стрільби з лука серед юніорів Георгій Іваницький. Він також виборов право представляти Україну на юнацьких Олімпійських іграх.

У командному заліку перше місце посів футзальний клуб "Тайм", чемпіон України, який пробився до елітного раунду кубку УЕФА. Друге місце посіла регбійна команда "Сокіл", що у 2009 році стала бронзовим призером чемпіонату України з регбі-7. Третє місце за львівською футбольною командою "Карпати".

Коментарі ()