Головне

Ющенко по телефону обговорив з Платіні підготовку до Євро-2012

07.12.2009 19:23 338 0

Відбулась телефонна розмова Президента України Віктора Ющенка з президентом Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) Мішелем Платіні.

Під час розмови Глава держави подякував Платіні за тверду й непохитну позицію та підтримку щодо проведення ЄВРО-2012 в Україні та Польщі, зазначивши, що рішення, прийняте за результатами засідання Виконавчого комітету УЄФА 12-13 травня 2009 року, активізувало український уряд та органи самоврядування міст Києва, Донецька, Львова та Харкова щодо ще більш ефективної роботи з підготовки інфраструктури.

Віктор Ющенко висловив сподівання, що вжиті Україною заходи переконали експертів УЄФА, які здійснювали інспекційні візити до України у жовтні-листопаді, в тому, що Донецьк, Львів та Харків здатні прийняти матчі чемпіонату на належному рівні, а Київ зможе забезпечити проведення фіналу Євро-2012.

Під час розмови Президент підкреслив, що процес підготовки до чемпіонату знаходиться під його особистим контролем, і Україна гарантує належне виконання вимог УЄФА.

"Євро-2012 для України - один із національних пріоритетів", - наголосив Ющенко.

Також під час бесіди було досягнуто домовленості щодо спільної участі у презентації візуального символу УЄФА Євро-2012, що відбудеться 14 грудня на Михайлівській площі у Києві.

Прес-служба Президента України

Коментарі ()