Головне

Мінтранс порахував кількість автобусів, необхідних для Євро-2012

07.12.2009 09:32 111 0
Для забезпечення перевезень під час Євро-2012 потрібно близько 1400 транспортних засобів.

Про це заявив голова Державтотрансадміністрації Петро Кравчук на нараді в Мінпромполітики, повідомили кореспонденту "Чемпіона" у Міністерстві транспорту та зв'язку України.

 800-850 автобусів великої місткості для міських перевезень, 350-400 - підвищеної комфортності середнього класу та 125 - підвищеної комфортності великого класу.

«Для ефективної організації автобусних перевезень під час проведення  в Україні Євро-2012 необхідно визначити механізми залучення нових сучасних транспортних засобів для обслуговування учасників, вболівальників та гостей Чемпіонату», - сказав Петро Кравчук.

За словами заступника міністра транспорту, забезпечення такої кількості автобусів під час чемпіонату можливо шляхом закупівлі у вітчизняного виробника, оренди деякої частини рухомого складу у інших регіонах України чи за кордоном, імпорту.

"Наша мета - налагодити діалог між виробниками автобусів та підприємствами-перевізниками. Саме це дозволить забезпечити виконання гарантій, які були надані урядом України щодо надання європейського рівня послуг з перевезення учасників та вболівальників Євро-2012 в Україні", - підкреслив Кравчук.

Коментарі ()