Головне

Суркіс: Наш аналіз влаштовує УЄФА

24.11.2009 14:15 314 0
Аналіз підготовки до Євро-2012, який українська сторона надала на розсуд наглядової ради УЄФА, повністю влаштував експертів Європейської футбольної спілки.

Про це на прес-конференції у Києві заявив президент федерації футболу Григорій Суркіс, інформує кореспондент "Чемпіона".

"Я переконався в тому, що наданий нами всебічний аналіз в повній мірі влаштовує експертів УЄФА. Я буду 10-11 грудня на Мадейрі і буду переконувати УЄФА, щоб ми вдруге виграли турнір", - заявив він.

"У травні нам ще не вірили, що ми під час кризи можемо впоратися з таким завданням. Той прогрес, який почався після об'єднання всіх владних структур, - наслідок того, що ми схаменулися після "жовтої картки" у Бухаресті. Немає жодного сумніву, що фінансова складова буде відповідати запланованим заходам", - зазначив футбольний чиновник.

Окрім того Суркіс повідомив, що презентація логотипу Євро-2012 відбудеться 14 грудня на Михайлівській площі у Києві. "Ця подія практично запускає сам турнір", - додав він.

За словами керівника федерації футболу, жеребкування турніру відбудеться 7 лютого у Варшаві.

"Уряд буде робити все, щоб не довести УЄФА до того, що спілка буде ухвалювати такі рішення, які будуть нас принижувати", - впевнений Суркіс.

"Коли ми хочемо і бажаємо, альтернативи "бути чи не бути" не існує", - наголосив президент ФФУ.

Коментарі ()