Головне

Платіні не зміг побачити "Олімпійський" через туман

24.11.2009 13:32 311 0
Президент УЄФА Мішель Платіні не зміг побачити будівництво НСК "Олімпійський" через туман, який був у Києві під час засідання наглядової ради Європейської футбольної спілки.

Про це на прес-конференції у Києві заявив президент ФФУ Григорій Суркіс, інформує кореспондент "Чемпіона".

"В режимі онлайн екперти УЄФА бажали продемонструвати Мішелю Платіні і нашим колегам, як будується стадіон "Олімпійський". Це не вдалося, бо в Києві був туман. Але щось ми бачили. Сьогодні вони ознайомляться масштабніше, бо немає туману", - розповів керівник федерації про свою доповідь на засіданні ради.

"Платіні, отримуючи експертні оцінки, подолав комплекс невпевненості. Але комплекс не своєї невпевненості, а невпевненості у наших діях. Жодного комюніке від УЄФА зараз не буде", - наголосив він.

Окрім того, як повідомив Григорій Суркіс, до 10-11 грудня українська сторона щодня буде надавати УЄФА додаткові свідчення своєї готовності. "Вони можуть пересвідчитися на власні очі, що все працює. Без зупинок на жодну годину чи хвилину", - наголосив Суркіс.

"11 грудня я буду мати ще одну доповідь перед членами виконкому УЄФА про стан речей з підготовкою в Україні. Після доповіді я вийду, буде обговорення і голосування за формат", - додав він.

Окрім того, керівник ФФУ повідомив, що загалом на засідання виконкому УЄФА винесені понад 20 питань. "Питання Євро-2012 будуть розглядатися другого дня - 11 грудня. Після того відбудеться прес-конференція. У мене буде достатньо часу після засідання Виконкому і до конференції, щоб зателефонувати і сказати, що отримали ще одне свідчення довіри до нас".

Коментарі ()