Головне

Сеуканд: Не хочеться мати рахунок 8:5 або 8:7

23.11.2009 11:37 105 0
Головний тренер "Сокола" Олександр Сеуканд не виступив на лід молодих резервістів у матчі проти "Шинніка", щоб не пропустити кілька шайб наприкінці гри.

"Вам подобається рахунок 8:5 або 8:7? Мені, наприклад, не хочеться такого. Навіщо переживати і ковтати валідол?! У молодих хлопців є свої змагання в першості України, де вони повинні себе проявляти. А штучно вводити молодь до складу не в моїх правилах.

От у нас є молодий воротар Балабан. Я хотів поставити його, бо він надійно провів виїзний матч. Але Симчук попросив випустити його, адже у нього мало ігрової практики. Місце в основному складі треба завойовувати, а не штучно створювати умови. Він повинен стає повноправним членом команди через гру, а не через паспорт з метрикою", - наводить слова тренера офіційний сайт клубу.

Сеуканд пояснив, чому переведення Дмитра Німенка у другу ланку: "Шукали оптимальний варіант, щоб гравець краще розкрився. Німенко, діючи з Цирулем і Варламовим в попередніх матчах, йшов у тінь. Якщо ж його перевести в третю або другу ланка, він більше брав ініціативу на себе. Ну а тактика однакова для всіх ланок", - додав наставник.

"Найголовніше у всіх ігрових видах спорту - позитивні емоції. Вони в нас були, з'явилася надія. Ця зустріч показала, що хлопці грали з настроєм, бажанням. Хотілося б, що позитивні емоції не пропали", - підсумував Сеуканд.
Коментарі ()