Головне

Блохін: Тренера, який не виконав завдання, просять з речами на вихід

20.11.2009 10:52 369 0
Блохін: Тренера, який не виконав завдання, просять з речами на вихід
Тренер, який не забезпечив потрібний результат, не виконав завдання, має сам подати у відставку.

Так вважає екс-наставник збірної України Олег Блохін, коментуючи матчі збірних України та Росії у плей-офф.

"У середу у мене був чорний вечір. Перед початком стикових матчів не просто сподівався - був упевнений, що Україна і Росія, яким жереб так вдало підіграв і розвів по різних парах, разом поїдуть на Чемпіонат світу. А тепер виходить, що вболівати там просто немає за кого",  - розповів Блохін в інтерв'ю газеті "Cпорт-Экспресс в Украине".

"Чесно кажучи, я думав, що українська збірна другий тайм почне агресивніше. А відігратися можна не те що за годину - за хвилину. Що б ми не говорили, у таких матчах, крім усього іншого, обов'язково має бути присутня удача. А вона була не на українському боці", - каже Олег Володимирович.

Плюсом збірної Греції Блохін вважає ігрову дисципліну.

"Головним плюсом команди Рехагеля завжди була бездоганна ігрова дисципліна. Що зайвий раз підтвердила гра у Донецьку: забили - і відійшли назад, зберігаючи феноменальну холоднокровність до останньої секунди матчу", - міркує колишній керманич України.

На думку Блохіна, поразки збірних України і Росії у плей-офф можуть коштувати їхнім наставникам посади.

"Зазвичай тренера, який не дав потрібного результату, не виконав завдання, просять з речами на вихід, незважаючи на минулі заслуги. Так прийнято. Хоча, звичайно, немає правил без винятків", - підсумував фахівець.

Коментарі ()