Головне

Поведінку словенців росіяни назвали "хамською та свинячою"

19.11.2009 15:50 286 0

Керівник прес-служби РФС Андрій Малосолов розповів про те, що футбольний союз розгляне спірні епізоди в матчі плей-офф ЧС-2010 Словенія - Росія, і відзначив, що словенські уболівальники з неповагою віднеслися до російської команди й фанатів.

Нагадаємо, що на останніх хвилинах зустрічі в голкіпера збірні Росії Ігоря Акінфєєва зі словенської трибуни був запущений розкладний ніж. Воротар віддав кинутий предмет головному рефері матчу Терьє Хауге. Після чого норвежець відніс предмет резервному судді. Через кілька секунд гра була продовжена, повідомляє championat.ru.

"Уся адміністрація РФС зараз перебуває в шоковому стані. Ми прилетіли в сім ранку, як тільки буде можливість, ми вивчимо всі записи. Просто так ми це не залишимо. Взагалі, оцінюємо дії словенських уболівальників стосовно російської команди й наших фанатів як абсолютно хамські й свинячі.

З нашими уболівальниками грубо поводилися й представники поліції. Це виражалося в тому, як проводився огляд, як випускалися люди із трибун. Ми вкрай здивовані тим, що словенські трибуни постійно скандували образливі кричалки в нашу сторону, увесь час провокували наших уболівальників", - сказав Малосолов.

Коментарі ()