Головне

Визначився склад збірної України на етап Кубку світу

18.11.2009 16:55 373 0
20 листопада українська збірна з санного спорту розпочне сезон із виступу на І етапі Кубка світу в Калгарі (Канада), інформує НОК.

В столицю зимових Олімпійських ігор-1988 українська команда прибула з міжнародного тренувального збору, який з 9 по 15 листопада проходив на трасах санного центра Вістлера, де менш за три місяці відбуватимуться змагання "білої" Олімпіади-2010 з цього виду спорту.

На старт у Калгарі вийдуть 6 українських спортсменів: Наталія Якушенко, Лілія Лудан та два двомісних чоловічих екіпажа Андрій Кісь - Юрій Гайдук та Тарас Сеньків - Роман Захарків.

На наступному етапі Кубка світу з санного спорту, який розпочнеться в Австрії наприкінці наступного тижня, до української збірної приєднаються ще три спортсмени: Андрій Мандзій, Ігор Козак та Марина Галайджан. Після його завершення й до кінця року на нашу команду чекатимуть ще два кубкових змагання - в Німеччині та Норвегії.

За підсумком рейтингових балів, набраних спортсменами під час виступів на етапах Кубка світу, буде вирішена доля олімпійських ліцензій Ванкувера. Перепустки на старт головних зимових стартів чотириріччя отримають 40 кращих чоловіків, 30 жінок і 20 "двійок".

Коментарі ()