Головне

Грозний: Я не сумніваюся, що один м'яч заб'є Шевченко

18.11.2009 12:46 342 0
Україна переможе Грецію, а один м'яч заб'є Андрій Шевченко.

Такий прогноз дає український тренер В'ячеслав Грозний в інтерв'ю газеті "Команда".

"Збірна України виграє. На чому ґрунтується моя впевненість? По-перше, на грі в обороні. Останні поєдинки нашої команди показують, що забити їй дуже складно. Хлопці дисципліновано грають в захисті, допрацьовують в кожному епізоді до кінця", - каже екс-наставник "Терека".

"З іншого боку, і атакувальний потенціал збірної досить високий. Безперечний лідер зараз - це Андрій Шевченко. Загрозою для чужих воріт завжди є Артем Мілевський. Та й інші наші футболісти з групи атаки, кого б не поставив Олексій Михайличенко, всі швидкісні хлопці і можуть обіграти суперника один в один. Це і Олег Гусєв, і Андрій Ярмоленко, і Руслан Ротань", - вважає Грозний.

Перший поєдинок показав, що збірна Греції нам цілком до снаги. Окрім "стандартів", у грі противника я нічого продуктивного не побачив. Я думав, що могла бути небезпечною зв'язка Харістеас - Гекас, але вони разом не грали. Та й в обороні в еллінів не все було гладко. Не думаю, що за ці кілька днів їх наставник зможе щось змінити", - гадає тренер.

"Особисто я в перемозі не сумніваюся. Так, звичайно ж, у греків є великий козир - це їх досвідчений тренер. Але мені здається, що пік своєї форми команда Рехагеля вже давно минула. Футболісти зараз не такі голодні до перемог, не такі заряджені на гру, як це було в тому ж 2004-му. Сьогодні, вважаю, фаворит - саме наша збірна, і вона має грати на чемпіонаті світу. До речі, я не сумніваюся, що один м'яч заб'є Шевченко", - прогнозує В'ячеслав Грозний.

Коментарі ()