Головне

Поляки задоволені власною підготовкою

18.11.2009 09:36 281 0
Усі інвестиційні проекти, пов'язані з підготовкою Польщі до Євро-2012, відбуваються згідно із графіком.

Про це під час конференції "Press Euro 2012" у Гданську заявили представники оргкомітетів з питань підготовки міст до турніру, передає "Укрінформ".

Мер Гданська Павел Адамович зазначив, що криза негативно вплинула на поповнення місцевого бюджету, однак на організацію чемпіонату це не вплинуло. Він наголосив, що важливе значення для підготовки міста до ЧЄ-2012 має підтримка місцевого населення.

"Від самого початку ми намагалися, щоб цей проект сприйняли і підтримали мешканці міста. Це відбувається завдяки багатьом ініціативам і акціям загальноміського чи районного значення. Вони мають на меті показати, що споруджувані об'єкти сприятимуть розвитку туризму, поліпшенню рівня життя мешканців", - зазначив Адамович.

Він наголосив, що в цьому контексті у Гданську регулярно організуються "дні відкритих дверей", під час яких охочі можуть особисто пересвідчитися в реалізації найбільшого проекту в місті - будівництва "Балтік-арени". Таким правом уже скористалися понад 10 тис. осіб.

При цьому, як підкреслив мер, влада міста запрошує відвідати стадіон цілі професійні чи соціальні групи: лікарів, таксистів, перукарів, пенсіонерів.

Окрім зростання громадської підтримки реалізації проектів до Євро-2012, спонсори також долучаються до популяризації цієї ідеї, наголосив мер міста.

Так, за підтримки місцевих бізнесменів у Гданську до 2012 року збудують 16 футбольних майданчиків, відповідно до кількості країн-учасників футбольного єврофоруму.

Коментарі ()