Головне

Ребров хоче побачити Україну і Росію у фіналі чемпіонату світу

18.11.2009 09:24 404 0
Тренер однієї з команд київського "Динамо" Сергій Ребров хоче побачити збірні України і Росії у  фіналі чемпіонату світу з футболу.

Про це екс-гравець національної команди заявив напередодні вирішального матчу проти Греції.

"Чи хочу я, щоб Україна і Росія зустрілися на чемпіонаті світу в одній групі? Чому ні? "Рубін" з "Динамо" грають в одній групі в Лізі чемпіонів, при цьому виглядають дуже гідно. Я в цьому нічого страшного не бачу. Але, звичайно, буде цікавіше, якщо вони опиняться в різних групах, бо можна буде вболівати і за Україну, і за Росію. Нехай краще вони зустрінуться у фіналі чемпіонату світу", - сказав Ребров.

Він також прокоментував майбутній матч на "Донбас Арені":

"Думаю, що друга гра буде проходити в такому ж ключі, що й перша. Рахунок такий, що нікому не потрібно йти вперед. Команди будуть грати з побоюванням до того моменту, поки хтось не заб'є м'яч", - додав екс-футболіст.

"По першому матчу було видно, що обидві збірні по класу приблизно рівні, але зараз ми граємо вдома, тому шансів в України трохи більше. Сподіваюся, що наші хлопці впораються з хвилюванням і зіграють краще в атаці. Думаю, і самі гравці розуміють, що Греція їм під силу. Після перемоги над збірною Англії видно, що футболісти відчувають себе набагато впевненіше", - наводить слова Реброва championat.ru.

Коментарі ()