Головне

Тепер цінами на квитки матч з Грецією обурюється Шуфрич

16.11.2009 18:57 330 0

Власник футбольного клубу "Закарпаття" та депутат Верховної Ради України Нестор Шуфрич також обурюється високими цінами на квитки на матч-відповідь плей-офф до Чс-2010 року Україна - Греція, що пройде 18 листопада на "Донбас-Арені".

"Немає пояснення тому, що Федерація футболу прагне зірвати фінансовий куш на найважливішій грі для нашої збірної за весь час відбіркового циклу на чемпіонат світу.

Як можна пояснити, що Федерація футболу хоче заробити більше 4,5 мільйони доларів за матч, при тому, що на цьому ж стадіоні на іграх Ліги Європи збирається трохи більш 300 тис. доларів у гривневому еквіваленті?"

Про це говориться в заяві Нестора Шуфрича.

Також Шуфрич, який має давні приятельські відносини з Григорієм Суркісом, просить його зменшити ціну на квитки.

"Вже сьогодні пролунала пропозиція Ріната Ахметова про гарантовані доходи для Федерації футболу України в розмірі півтора мільйона доларів, що, до речі, більше, ніж за весь час домашніх матчів за участю збірної України.

Враховуючи багаторічні товариські відносини із Григорієм Суркісом, я звертаюся до нього особисто для того, щоб це питання було врегульовано поки це не пізно, і ми не втратили унікальний шанс підтримати нашу збірну й гідно завершити відбірковий цикл на чемпіонат світу з футболу", - ідеться в заяві Шуфрича.

Коментарі ()