Головне

Заяєв: Мілевський грає ще гірше, ніж коли гуляв зі своїм дружком Алієвим

16.11.2009 14:05 544 0
Артем Мілевський у матчі проти Греції зіграв ще гірше, ніж коли гуляв з Олександром Алієвим.

Про це у своєму блозі заявив Анатолій Заяєв, коментуючи протистояння Україна-Греція.

"Відверто кажучи, я навіть не хочу думати про те, що Україна може не пройти Грецію. Я не вірю в це. Бо це буде катастрофою, національною трагедією! Наша команда сильніше і краще за суперника, і своїм блискучим виступом у групі підопічні Олексія Михайличенка заслужили право поїхати в ПАР", - пише тренер.

"Тільки от, для того, щоб вирішити поставлене завдання на нашу користь, потрібно буде зібратися, забути про всі проблеми, і зіграти в найближчу середу на "Донбас Арені" свій найкращий матч", - додав він.

"На жаль, але, згадуючи суботній поєдинок, доводиться констатувати, що в Греції у нас не було команди. Між всіма лініями збірної України існував величезний дисбаланс, розриви. Не працювали фланги, не зважаючи на погану якість поля, наші хлопці чомусь грали низом, стандартні положення не несли в собі жодної загрози, ми дуже слабо виглядали на другому поверсі", - йдеться на блозі Заяєва.

Заслужений тренер України не розуміє, чому "Олексій Михайличенко не доніс до футболістів елементарні речі, не зміг створити з вже знайомого йому матеріалу монолітний колектив".

"Так, ми перевершували суперника, проте швидше за рахунок вищого класу, ніж завдяки тактичним рішенням тренера, або злагодженій командній грі. Хоча, навіть по такій грі збірна України повинна була відвозити з Греції перемогу. Проте тепер все відкладається до середи.

Відверто кажучи, у першому матчі плей-офф чемпіонату світу кращим у нашій команді був воротар. Інші ж зіграли нижче своїх можливостей. Наприклад, не пішов удар у Андрія Шевченка. Навіщо ж продовжувати наполегливо бити штрафні удари, якщо вони в окремо взятому поєдинку в тебе не виходять? Потрібно було дати молодому Ярославу Ракицькому, у того, все ж, дуже добре поставлений удар. На жаль, знову не втік Артем Мілевський ... Він взагалі став ніякий, складається враження, що у хлопця голова знову забита не футболом, а незрозуміло чим. Сьогодні він грає навіть ще гірше, ніж раніше, коли щосили гуляв зі своїм дружком Олександром Алієвим.

На жаль, Олексій Михайличенко залишається обмеженим у виборі виконавців, проте навіть з цими футболістами збірна України може грати і добувати потрібний результат. Цей тренер і ця команда вже не раз доводили цей тезу. Тому наставникові збірної України потрібно зробити все, щоб всі мінуси грецького поєдинку залишилися в минулому, і в середу ввечері на "Донбас Арені" ми побачили ті команду, яка ще зовсім недавно била Англію", - наводить слова тренера wek.com.ua.

Коментарі ()