Головне

Тимощук: У нас більше шансів перемогти

16.11.2009 10:07 370 0
Збірна України має більше шансів на загальну перемогу у підсумку двох стикових матчів з Грецією за путівку на чемпіонат світу.

Про це заявив півзахисник збірної України Анатолій Тимощук.

"Думаю, при 0:0 на виїзді шансів поїхати на чемпіонат світу у нас все-таки більше. Але я б нічого не став говорити наперед, бо необхідно гідно зіграти і вдома. Нам важливо забити гол, нав'язати суперникові свій футбол і не дати грекам діяти у своїй манері. Але в нашому випадку зрозуміло те, що нічого не відомо", - наводить слова Тимощука газета "Блик".

"Я б не сказав, що у нас були серйозні провали в обороні. Чи ви хочете, щоб ми взагалі грали без моментів біля наших воріт? Я думаю, будь-яка команда в сучасному футболі може створювати моменти, наприклад, з тих самих стандартів, за рахунок аутів, високорослих гравців. Але, думаю, що оборона в нас зіграла надійно", - додав гравець мюнхенської "Баварії".

"Був у греків один момент ... Знову ж таки після стандарту. У Греції високорослі гравці в лінії атаки, і півзахисники постійно "вантажать" м'яч на них ... Шукають щастя на "другому поверсі". Але, як кажуть, у них свій футбол, у нас - свій. Головне, що ми тут не пропустили.

У Донецьк я їду з чудовим настроєм. Сподіваюся, що вболівальники мене ще пам'ятають. Крім підтримки, думаю, і поле буде значно краще, ніж в Афінах. На цьому полі технічно грати було просто неможливо", - додав він.

Коментарі ()