Головне

Михайличенко: Воронін сам попросив не викликати

09.11.2009 17:12 382 0
Михайличенко: Воронін сам попросив не викликати
Нападник англійського "Ліверпуля" Андрій Воронін сам попросив тренерський штаб збірної України не викликати його на матчі проти збірної Греції.

Про це на прес-конференції у Києві заявив наставник "синьо-жовтих" Олексій Михайличенко, інформує кореспондент "Чемпіону".

"В нас відбулася розмова і він попросив, щоб я дав йому шанс закріпитися в основному складі "Ліверпуля", - сказав тренер національної команди.

За словами Михайличенка, він чудово розуміє психологічний стан гравця. "У нас відбулася чоловіча розмова, але ніхто не говорить про те, що Вороніна не будуть викликати до збірної України. Андрія не буде на цьому зборі, бо ми з ним так домовилися", - додав тренер.

За його словами, від неділі, коли прилетіли Дмитро Чигринський та Анатолій Тимощук, збірна працює у повному складі. "Наразі всі хлопці здорові", - наголосив фахівець.

Також Михайличенко пояснив ситуацію із перенесенням 13 туру прем'єр-ліги: "Хочу, щоб мене почули футболісти, тренери, президенти клубів. Ніколи раніше я не звертався з проханням про коригування календаря, але зараз зроби це через важливість майбутніх матчів", - сказав тренер.

"У збірної три базових клуби - "Динамо", "Дніпро" і "Шахтар", - продовжив він. - З огляду на величезне навантаження, яке випало на гравців цих команд, якщо вони вийдуть на поле 8 листопада, ми не зможемо їх вивести на необхідний рівень функціональної готовності до 14-го".

Як повідомив Михайличенко, він не просив про перенесення всього туру. "Я звернувся з проханням про перенесення матчу "Дніпра" на 6 листопада, а матчі "Динамо" і "Шахтаря" відкласти на пізніший термін", - сказав тренер.

Коментарі ()