Головне

Суперліга. Матч "Сокіл" - "Олімп-Електромаш" перенесено

03.11.2009 20:47 120 0

3 листопада, регбісти львівського "Сокола" на полі Республіканського стадіону в Тирасполі в першому матчі двораундової дуелі за бронзові медалі відкритого чемпіонату України повинні були зустрітися з тамтешнім клубом "Олімп-Електромаш".

Однак через епідемію грипу на прохання львівського клубу Професійна регбійна ліга України прийняла рішення гру перенести на пізніші терміни.

Про це повідомдяє ЗІК головний тренер "Сокола" Юрій Грабовський.

Попередньо матч "Олімп-Електромаш" - "Сокіл" у Тирасполі мав відбутися в суботу, 31 жовтня. Однак через зайнятість гравців тираспольської команди у зустрічі Кубка європейських націй між національними збірними Бельгії та Молдови, перший поєдинок за "бронзу" відкритого чемпіонату України було призначено на 3 листопада.

За словами Юрія Грабовського, на сьогоднішній день у складі "Сокола" налічується четверо гравців, які мають простудне захворювання. Тому керівництво клубу разом з тренерським штабом команди прийняло рішення не їхати в Тирасполь. Як розповів Юрій Францович, вчора по обіді було здано квитки на поїзд.

Звісно, таке рішення було прийнято зі згоди Федерації регбі України та Професійної регбійної ліги, під егідою якої і проводиться відкритий чемпіонат України серед клубів Суперліги.

Юрій Грабовський також повідомив, що аби не ризикувати здоров'ям гравців, наразі призупинено тренування.

"Щодо матчів "Сокола" з "Олімпом-Електромаш", то майже на 100 відсотків можна стверджувати, що матч у Львові, який було призначено на неділю, 8-е листопада, також буде перенесоно. 14 листопада національна збірна Молдови знову буде грати в Кубку європейських націй. Тому швидше за все матчі за бронзові медалі відкритого чемпіонату України між "Соколом" та "Олімпом-Електромаш" відбудуться орієнтовно 21 та 28 листопада", - повідомив головний тренер львівських регбістів.

Коментарі ()