Головне

У Києві обговорили запобігання хуліганству вболівальників

03.11.2009 19:46 260 0

Центр з питань безпеки і правопорядку по підготовці до проведення Євро-2012 на засіданні у вівторок обговорив ряд питань проведення футбольного чемпіонату.

Як повідомляє прес-служба президента України, засідання відбулося під головуванням керівника Центру з питань безпеки і правопорядку, уповноваженого глави держави з питань безпеки заходів щодо проведення в Україні Євро-2012 Василя Фатхутдінова, пише "Интерфакс-Украина".

На засіданні Центру були розглянуті питання ухвалення правоохоронними й іншими державними органами і громадськими організаціями заходів по запобіганню деструктивній поведінці футбольних фанатів під час матчів.

Також під час наради йшла мова про підвищення ефективності інформаційного освітлення позитивних чинників в підготовці до фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року по футболу в Україні у вітчизняних і зарубіжних ЗМІ.

За наслідками обговорення ухвалені рішення про конкретні заходи, направлені на удосконалення заходів безпеки і правопорядку під час підготовки і проведення чемпіонату.

Крім того, під час засідання були обговорені підсумки українсько-польського форуму з питань забезпечення безпеки Євро-2012, який відбувся 2 листопада за підтримки секретаріату президента України.

Коментарі ()