Головне

"Мегаспорт" може припинити існування

23.10.2009 23:43 601 0
"Мегаспорт" може припинити існування
26 жовтня, у понеділок, об 11.30 відбудеться зустріч колективу каналу "Мегаспорт" та голови правління медіагрупи "Інтер" Сергія Созановського. Цю інформацію підтвердив генеральний продюсер "Мегаспорту" Олександр Борисенко.

Темою зустрічі може стати закриття каналу "Мегаспорт". Однак пан Борисенко сказав, що не коментуватиме цю інформацію, і не висловив жодних припущень щодо теми зібрання, а директор з розвитку каналу Олександр Кравцов чутки про закриття категорично спростував.

Проте саме Кравцов і має очолити новий телеканал, який, за попередніми даними, матиме молодіжно-розважальний формат. 70% колективу "Мегаспорту", начебто, буде скорочено. Інформацію про переформатування та призначення Олександр Кравцов уже спростовувати не став, однак і не прокоментував її, попросивши дочекатися понеділка.

"Телеканал "Мегаспорт" не закривають. Можливі зміни у його продукті, але він залишається спортивним каналом", - відповіли у прес-службі "Інтера". Про які саме зміни ідеться, у прес-службі зможуть уточнити 26 жовтня.

Телекритика

Коментарі ()