Головне

Тимощук пророкує Росії важкі матчі плей-офф зі Словенією

22.10.2009 15:45 282 0
Півзахисник "Баварії" і збірної України Анатолій Тимощук вважає, що збрній Росії не варто розраховувати на легкі матчі плей-офф до ЧС-2010 року з командою Словенії.

"Наскільки сприятливим суперником для Росії буде збірна Словенії - покаже тільки підсумковий результат. У цілому, вважаю, володіючи тим настроєм, мотивацією і підбором гравців, які є в російської команди, збірна Росії повинна проходити суперника.

Однак, не варто забувати, що національна команда Словенії добилася права брати участь у матчах плей-офф, граючи в дуже складній відбірковій групі. Причому, до останнього команда претендувала на перше місце.

Саме тому я не можу сказати, що для Росії гра зі Словенією стане легким іспитом. Тим більше, що суперники мають чималий досвід гри в стикових матчах, демонструючи в них згуртованість і показуючи організовану і надійну гру, насамперед, в обороні.

Узагалі, в жодної з восьми збірних у плей-офф не буде легких матчів, у тому числі, я маю на увазі і збірні Франції і Португалії", - цитує Тимощука sports.ru.

Коментарі ()