Головне

Ющенко подивився, як антитерористи готуються до Євро

22.10.2009 13:29 319 0
Віктор Ющенко відвідав тактико-спеціальні навчання з протидії тероризму, що відбулися у  Міжнародного аеропорту "Бориспіль". У навчаннях брали участь силові структури України та Польщі.

Глава держави наголосив, що спецслужби виконували нове завдання, яке набуває особливої актуальності у контексті підготовки наших країн до Євро-2012, повідомляє інформаційний центр "Україна - 2012".

"На наших плечах безпека мільйонів громадян, які приїдуть до України та Польщі", - нагадав він.

Ці навчання стали унікальними, оскільки під керівництвом Антитерористичного центру об'єднали зусилля понад 400 військовослужбовців і співробітників СБУ, підрозділыв Внутрішніх військ, МВС, МНС, УДО, а також Агентства внутрішньої безпеки Польщі.

Окрема Глава держави відзначив участь працівників аеропорту "Бориспіль", "Украероруху", а також працівників Київської ОДА та Бориспільської міської адміністрації.

На думку президента Україна разом з Польщею мають продовжувати та удосконалювати свою співпрацю у протидії тероризму.

"Зараз можна сказати, що реалізація такого роду завдань, як забезпечення правопорядку, вжиття ефективних дій проти терористичних викликів обом службам під силу. І це, очевидно, найголовніший висновок", - сказав Віктор Ющенко.

Глава держави наголосив, що Україна та Польща мають закріпити віру у здатність забезпечити безпеку учасників і гостей фіналу Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Коментарі ()