Головне

Визначено переможців Всеукраїнських змагань аматорів кінного спорту

20.10.2009 19:51 161 0

Найкращі аматори кінного спорту зустрілися 17 жовтня 2009 року у фіналі Всеукраїнських змагань, що проходили у селі Лісники на Київщині.

Переможцем у маршруті "Гран-прі" став Володимир Пєхов. На другому місці - Саден Рагульський, на третьому - Світлана Вінниченко.

З початку року тривали регіональні етапи, переможці яких вийшли до фіналу.  Це представники кінно-спортивних клубів  Донецька, Жашкова, Запоріжжя, Києва та Київської області, Кривого Рогу, Луганська, Львова, Севастополя, Сімферополя, Харкова, Чернівців і Черкас.

Наймолодші учасники-діти до 14 років долали перешкоди заввишки до 80 см.  Дорослі вершники  брали висоту до 110 см.

У змаганнях судді оцінювали не лише майстерність вершників, а й оригінальність та фантазію. Серед шести маршрутів у програмі змагань був особливий - костюмований.

Найкраще враження на суддів справили Дарія Наталуха, Валентин Ничипоренко, Іван Мартюк та Андрій Фролов. Останній вершник долав перешкоди, знявши зі свого коня вуздечку.

Досить оригінально виступили аматори Ксенія Горбунова, Тетяна Кравченко, Петро та Василь Юрціви, які виконали танок маленьких лебедів.

Всього у фінальній частині Всеукраїнських змагань аматорів кінного спорту, яка тривала два дні, змагалися близько 80 вершників.

kmu.gov.ua

Коментарі ()