Головне

У Тернополі буде базуватися одна з команд на Євро-2012?

20.10.2009 13:19 312 0

Міський голова Тернополя Роман Заставний узяв участь в роботі урядової групи, що обстежує міста України на предмет відповідності спортивної інфраструктури вимогам УЄФА.
Така процедура є необхідною, щоб визначити бази для приймання команд-учасників Євро-2012 та їхніх вболівальників.
.
Тернопіль чи не найбільше підходить для прийому команди, завдяки роботі, яку уже провели: повністю підготовлено проектно-кошторисну документацію на реконструкцію стадіону, його підтрибунних приміщень, системи освітлення, облаштування довколишньої території та будівництва готелю (мінімум на 65 номерів - вимоги УЄФА), повідомляє ЗІК.

Важливим кроком є проведені капітальні ремонти роздягалень, санвузлів, душових, масажних кімнат, заснування та проведення щорічного молодіжного міжнародного футбольного форуму, на який заплановано у 2012 році запросити молодіжні команди країн-учасників Євромундіалю.

"Ми з самого початку поставили перед собою мету - запропонувати Тернопіль як базове місто для однієї з команд", - сказав Роман Заставний.

Але не обійшлося і без проблемного питання щодо функціонування аеропорту, яке може стати чи не найбільшим головним болем як урядової комісії, так і місцевої влади.

Коментарі ()