Головне

Харістеас: Україна – найгірший варіант

19.10.2009 18:20 190 0
Гравець збірної Греції Ангелос Харістеас прокоментував жеребкування плей-офф до ЧС-2010 року, де його команді в суперники дісталася збірна України.

"Ми приймаємо суперника. Ми досить добре знайомі із суперником, в останні роки кілька разів зіштовхувалися з ними у відборі, і виходили переможцями (збірна України чотири рази грала з Грецією в офіційнизх матчах, Два матчі синьо-жовті виграли, один раз програли та одну гру звели унічию. Прим. Чемпіон). Це дуже сильна команда. Вважаю, нарівні з Боснією - це найгірший варіант із усіх можливих, що могли нам випасти.

Гра обіцяє бути важкою. Але в нас є гарна команда, і, думаю, у нас є всі можливості потрапити у фінальну частину чемпіонату світу. Що стосується шансів, то, думаю, вони завжди 50 на 50", - цитують форварда "Подробности".

"Перше місце в групі ми втратили завдяки двом поразкам від збірної Швейцарії. Інші ж матчі ми провели на непоганому рівні, змогли досягти потрібних результатів. Однак думати про минуле не варто, зараз у нас попереду дві гри на шляху до фінальної частини турніру, і зосередитися потрібно на них", - сказав нападник.

Коментарі ()