Головне

До Євро-2012 у Варшаві з'являться туристичні буклети українською мовою

19.10.2009 12:17 277 0

До фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року у Варшаві розширюватимуть мережу довідкових бюро для туристів і планують створити великий інформаційний центр.

Як повідомила директор Варшавського бюро туризму Барбара Текєлі, поряд з необхідною для іноземців інформацією шістьма іноземними мовами з 2010 року в столиці Польщі з'являться буклети й українською, передає Укрінформ.

На думку Текєлі, організація Євро-2012 сприятиме зростанню туристичної привабливості Варшави.

"Завдяки турніру про столицю Польщі більше знатимуть у світі. Після великих спортивних подій у багатьох містах світу спостерігається зростання зацікавленості ними з боку іноземців", - відзначила вона.

За словами директора Варшавського бюро туризму, безпосередня промоція міста розпочнеться у лютому наступного року, коли у Варшаві відбуватиметься жеребкування відбіркових груп до Євро-2012.

"Очікуємо прибуття кількасот представників ЗМІ з цілого світу і мусимо подбати, щоб вони отримали максимум інформації про Варшаву", - підкреслює Текєлі.

Вона додала, що під час цієї події демонструватимуться перші презентаційні відеоролики про Варшаву, а наступні будуть відзняті вже у 2011 році після завершення будівництва національного стадіону.

Коментарі ()