Головне

На стадіоні "Металіст" до Євро-2012 відкриють диспетчерський пункт безпеки

15.10.2009 20:46 418 0

На стадіоні "Металіст" до Євро-2012 відкриють диспетчерський пункт безпеки.

Таке рішення було прийнято на сьогоднішньому засіданні з питань безпеки на ОСК "Металіст", повідомляє Укрінформ з посиланням на прес-службу облдержадміністрації.

У нараді взяли участь начальник Управління СБУ Андрій Мухатаєв і начальник ГУ МВСУ в Харківській області Анатолій Сліпченко, а також керівники низки інших відомств.

Як повідомив заступник голови облдержадміністрації Сергій Стороженко, під час наради було досягнуто домовленостей щодо координації зусиль силових структур для виконання поставлених завдань. Крім того, ухвалено рішення про створення диспетчерського пункту для контролю поточної ситуації на стадіоні й ухвалення оперативних рішень щодо проведення матчів.

"Опинившись на нашому красень-стадіоні, харків'яни і гості міста повинні відчувати святкову атмосферу. Люди хочуть отримувати задоволення не лише від футболу, а й від навколишнього оточення, що значною мірою залежить від чіткої роботи правоохоронців. На сьогоднішній нараді були ухвалені рішення, які дозволять нам досягти найвищих стандартів у забезпеченні безпеки і комфорту всіх відвідувачів ОСК "Металіст", - заявив Сергій Стороженко.

Коментарі ()