Головне

"Укрзалізниця" нагодує європейців вітчизняним фаст-фудом

12.10.2009 15:47 329 0
"Укрзалізниця" подбає не лише про безпечне пересування уболівальників Євро-2012 до потрібного їм пункту, але й потурбується про шлунки гостей, які завітають в Україна на єврочемпіонат.

Для того, щоби нагодувати пасажирів "Укрзалізниця" запровадила нову послугу з продажу продуктових наборів.

Про це повідомив заступник начальника Головного пасажирського управління Укрзалізниці Іван Карпяк, передає інформаційний центр "Україна-2012".

Він зазначив, що ця послуга поки що діє як експеримент, а залізничники продовжують вивчати попит на неї. Запроваджувалася ж вона з метою покращення сервісу та якості обслуговування.

"Експеримент триватиме півроку. Якщо не буде скарг, то можна буде вважати його успішним. Якщо незадоволених не буде, тоді проводитиметься робота з контролюючими органами щодо продовження експерименту - поширення цієї послуги в інших потягах", - сказав Іван Карпяк.

Пропоновані продуктові набори зберігатимуться в холодильниках або спеціальних низькотемпературних контейнерах. За свіжість і якість харчування відповідають постачальники, з якими залізниці укладуть відповідні договори. У разі виникнення зауважень до якості продуктових наборів на кожному вокзалі України можна написати скаргу або зателефонувати за номером прямої лінії до Головного пасажирського управління "Укрзалізниці".

Наразі фахівці почали вивчати попит на нову послугу на усіх залізницях України. Також розглядається можливість надавати пасажиру харчування у вагоні-ресторані на суму придбаного продуктового набору в тому випадку, якщо пасажир з якихось причин не бажає його їсти.
У деяких українських поїздах через відсутність вагонів-ресторанів або вагонів-кафе пасажири не мають можливості поїсти, тому залізничники сподіваються, що нова послуга багатьом припаде до душі.

Нагадаємо, що експериментальну послугу з забезпечення пасажирів продуктовими наборами та включенням їхньої вартості у вартість проїзного документу було введено з 7 квітня поточного року. Оформлюючи проїзні документи, касир зобов'язаний запитати пасажира, чи бажає він придбати продуктовий набір.

Коментарі ()